Monday, April 26, 2010

Terkini : Perjumpaan Bersama Rakan-rakan Negara Lain

Assalamualaikum,

Alhamdulillah pada pagi tadi (26hb Apr 2010) satu pertemuan telah diadakan bersama pihak kuliah bagi memaklumkan perjumpaan dengan amid pada esok hari. Naib Pengerusi I HEWI telah dapat berjumpa dengan amid kuliah banat , Us Zahimi telah berjumpa dengan wakil kuliah Lughah, dan wakil indonesia telah berjumpa dengan amid kuliah usuludin bagi memaklumkan pertemuan pada esok hari (27hb Apr 2010).

InsyaAllah pada malam ini selepas solat Isyak akan di adakan perjumpaan bersama seluruh kepimpinan dan wakil mahasiswa wafidin yang berada di Mansurah. Beberapa perkara akan diperbincangkan bagi teknikal sebelum bertemu dengan amid kuliah pada keesokan hari. Namun ana tidak dapat pastikan maklum balas daripada wakil indonesia adakah perjumpaan pada hari esok bersama amid kuliah usuluddin diterima atau tidak, adapun Amid kuliah Banat dan Wakil Kuliah Lughah (banin) telah menerima dengan baik.

Sebanyak lebih kurang 12 buah negara akan berkumpul di Dewan Persada Jazirah Al-Ward (dewan mahasiswa/wi Malaysia) bagi membincangkan hal ini. Tindakan susulan akan di maklumkan.

Doakan moga Allah permudahkan urusan kami.

No comments: